Зе-команда втрачає електрорат: Соціологи розповіди, за кого українці готові проголосувати на виборах у Раду

Якщо б вибори до Верховної ради проходили на початку січня 2021 року, то 5%-ий бар'єр з високою ймовірністю подолали б чотири партії. Ці політсили і зараз представлені в парламенті. Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи "Рейтинг", передають Патріоти України.

У парламентському рейтингу лідирує партія "Слуга народу", яку готову підтримати 21,6% серед тих, хто готовий голосувати і визначився з вибором. За партію "Опозиційна платформа - За життя" готові проголосувати 17,4%, партію "Європейська солідарність" - 14,5%, партію "Батьківщина" - 10,9%.

Мають високі шанси потрапити в Раду партії "Українська стратегія Гройсмана" (5,7%) та Радикальна партія" (5,6%). Крім того, віддали б свої голоси за партію "За майбутнє" - 3,7%, за партію "Свобода" - 3,2%, за партію "УДАР Віталія Кличка" - 3,1%, за партію Шарія - 2,9%, за партію "Голос" і "Сила і честь" - по 2,8%, за партію "Наш край" - 2,2%.

Опитування проведено Соціологічною групою "Рейтинг" 2-4 січня 2021 року серед 2500 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій Метод опитування: CATI (computer-assistedtelephoneinterviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...