Зе-Командо, агов! У Латвії міністр подав у відставку через незаконне використання перепустки на парковку

Безкоштовний паркінг таки виявився для високопосадовця занадто дорогим.

Міністр охорони навколишнього середовища і регіонального розвитку Латвії Юріс Пуце вирішив піти із посади після того, як незаконно скористався перепусткою на парковку. Про це повідомляє Delfi, передають Патріоти України.

“Я щиро прошу вибачення за свої дії і всім серцем шкодую про них. Я помилився в питанні автостоянок Ризького самоврядування, Я дійсно зробив невдалий вибір. Я ввів в оману своїх колег і суспільство Латвії”, – заявив міністр.

Причиною відставки стало те, що Пуце незаконно використовував перепустку на парковку біля Ризької думи, видану йому депутатом Марісом Мічеревскісом, і безкоштовно залишав на ній автомобіль. На поточний момент перевіркою цієї інформації займається Бюро по запобіганню та боротьбі з корупцією.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...