"Зе-Липецька фабрика" горить "зеленим вогнем": Куплена російським ТБ "Ліга сміху" покаже команди з Криму і "ДНР"

На кастинг російської версії шоу "Ліга сміху" зареєстрували команди з "ДНР". Крім того, участь у проєкті хочуть взяти і українці. Відповідний список опублікували на офіційному сайті "КВН", повідомляють Патріоти України.

Загалом у ньому записано 172 команди. Як стало відомо, в переліку є колективи "Дуэт имени нет" і "Все Пуteam", які представляють місто Донецьк із "ДНР". Варто зазначити, що також на кастинг зареєстрували команди з Одеси (Збірна медиків і Збірна Одеси), Запоріжжя ( "Падик 19") і Харкова ( "Подруги твоего парня").

  • Нагадаємо, початок кастингу для участі команд у російській "Лізі сміху" заплановано на 25 січня. Він пройде в Москві, у молодіжному центрі "Планета".
  • "Лігу сміху" створили в Україні в 2015 році.
  • Спочатку ведучим був Зеленський, а після того як він покинув шоу – Євген Кошовий. У 2020-му на зимовому кубку проєкт вів Потап (Олексій Потапенко).
Увесь список команд на кастинг "Ліги сміху"

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...