Зе-реформа: Десятки депутатів, котрі перемогли на місцевих виборах завдяки новому законодавству, набрали нуль голосів

Кожен другий “нульовий” депутат є представником “Опозиційної платформи – За життя”.

Станом на 8 грудня 67 новообраних депутатів на виборах отримали нуль голосів в округах, але все одно потрапили до місцевих рад. Про це повідомляє рух “ЧЕСНО”, передають Патріоти України.

Згідно з даними руху, кожен другий “нульовий” депутат є представником “Опозиційної платформи – За життя”. Найбільше таких депутатів потрапили до місцевих органів у Донецькій та Луганській областях.

Найбільше “нульових” депутатів пройшли до Сєвєродонецької районної ради Луганської області – 20 із 54 депутатів районної ради. ОПЗЖ набрала 44% голосів на виборах і змогла провести до Ради 24 депутати, з яких 13 отримали нуль голосів в окрузі.

Партія “Наш край” перемогла з результатом 39% і отримала 21 мандат, з яких 5 депутатів”нульові”. Зазначається, що першим номером від партії в райраді є Сергій Володимирович Шахов – повний тезка нардепа Сергія Шахова, лідера партії “Наш край”.

У “ЧЕСНО” вважають, що прізвище лідера партії могло вплинути на успішний рейтинг “Нашого краю” в Сєвєродонецьку. По одному “нульовому” депутату в Сєвєродонецьку районну раду вдалося провести партіям “Опозиційний блок” і “Слуга народу”.

У Новогродівську міську раду Донецької області пройшли 15 “нулів”, всього в Раді – 26 депутатів. 9 з 38 депутатів отримали нуль голосів на виборах до Щастинської райради Луганської області.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...