Зе-кадри: Телеведучий каналу "Рада" вибачився за заклик в ефірі вчинити з Меркель як з тією свинею, котру нелюди татуювали, перш ніж зарізали

Він сказав, що "не розібрався в ситуації до кінця і в принципі з мого боку було дуже нетактично називати поведінку жінки тим словом, яке я обрав".

Ведучий каналу "Рада", політтехнолог Володимир Петров вибачився в ефірі за слова на адресу колишньої канлцерки Ангели Меркель.

17 грудня в ефір каналу "Рада" запустили відеозвернення Петрова, де він вибачився за свої слова.

"В середу в проєкті "Насправді" я дозволив собі неприємне і нетактичне висловлювання по відношенню до колишнього канлцера Німеччини Ангели Меркель. Мені прикро, що сталась така ситуація. В той день і на той момент я був дуже роздратований інформацією зі ЗМІ, я не розібрався в ситуації до кінця і в принципі з мого боку було дуже нетактично називати поведінку жінки тим словом, яке я обрав", – заявив він.

Які саме слова він вжив щодо ексканцлера – він не уточнив. Нардеп "Слуги народу" Дмитро Гурін в Facebook писав, що ведучий Петров на каналі "Рада" після сюжету про татуювання свині сказав "а зараз про справжнє свинство" і почав розповідати про Меркель і Байдена.

Це не перша образа на адресу Меркель від Петрова. Ведучий в програмі "Петров live" на каналі ISLND TV 14 грудня сказав: "Якщо ми вже говоримо про свиню – не можу не згадати про Ангелу Меркель".

"Виявляється, що саме Ангела Меркель заблокувала поставки до України зброї натівської... Я зараз звертаюсь до власників татусалона, які намагались татуювати свиню і яким це не дали зробити. Хлопці, я думаю, що ніхто з українців не буде проти, якщо ви спіймаєте Меркель і набʼєте їй на спині ось цю церкву з куполами", – заявив він.

Нагадаємо, з 15 грудня канал "Рада" почав мовити в оновленому форматі. Згідно з поширеним промороликом, серед ведучих мовника – колишні ведучі "112 Україна" Вадим Колодійчук та Анастасія Красницька, колишній ведучий ZIK Назар Довгий, ведучий каналу Live Максим Зборовський, а також Лариса Богданова та Наталія Андрощук. Згодом канал "відхрестився" від цього ролику.

Володимир Петров у листопаді 2018 року був затриманий за підозрою в порушенні недоторканності приватного життя заступника начальника відділу департаменту захисту Національної економіки поліції Олександра Варченка, чиє ім'я було використане у секс-скандалі про домагання до студентки.

У 2019 Петров балотувався у президенти.


Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...