Зекам обіцяють "особливі почесті": Під Бахмутом ліквідували чотирьох "авторитетів" з РФ, живі бандити можуть пройти в Думу

Під Бахмутом Донецької області ліквідували щонайменше чотирьох кримінальних авторитетів з РФ, "амністованих" Пригожиним у ПВК "Вагнер". Як пише Telegram-канал "Можемо пояснити", лідерів організованих злочинних угрупувань ховають як героїв на Алеях Слави, а їхніх спільників, які вижили, можуть делегувати до Держдуми, передають Патріоти України.

У січні ЗСУ "мінуснули" лідера пензенської ОЗУ "Олімпія" Сергія Максименка на прізвище "Макс". У Пензі він "прославився" тим, що під його керівництвом бандити стежили за місцевими поліцейськими та вчинили замах на одного з них. Він пішов на співпрацю зі слідством та отримав 25 років колонії.

"Макс" / t.me/mozhemobyasnit

На початку року в РФ заявили про ліквідацію "вагнерівця" Андрія Бережних - лідера саратівських кілерів, якого у 2012 році також посадили на 25 років. Він користувався гранатометом ще у мирному житті — з нього він розстріляв офіс місцевого телеканалу, що лягло в основу звинувачення.

Андрій Бережних / t.me/mozhemobyasnit
Андрій Бережних / t.me/mozhemobyasnit

За даними каналу "ВЧК-ОГПУ", російському криміналітету дозволив вступати до ПВК "Вагнер" злодій у законі Шакро Молодий (Захар Калашов). Така співпраця з владою не вважається порушенням понять.

Восени минулого року ЗСУ "мінуснули" ще мінімум двох "авторитетів". У вересні в Татарстані на Алеї слави поховали загиблого під Бахмутом колишнього лідера місцевої ОЗУ Ігоря Куска. У Нижньокамську "кусківські" бандити запам'яталися вбивством двох директорів будівельної компанії "Татсантехмонтаж".

Ігор Кусок / t.me/mozhemobyasnit
Ігор Кусок / t.me/mozhemobyasnit

У листопаді 2022 року ліквідували Олега "Колобка" Дзарахохова - кілера в осетинській банді "Джако". У 2016 році він отримав термін 19 років. Російські воєнкори приписали Дзарахохову "подвиги" в боях за село Озарянівка. У Північній Осетії банда Джако скоїла щонайменше шість вбивств, зокрема прокурора.

"Колобок" / t.me/mozhemobyasnit
"Колобок" / t.me/mozhemobyasnit

Менш статусних бандитів ховають без особливої почесті, а їхні трупи перевозять далекобійники.

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...