Зе-команда догосподарювалася: Саакашвілі пророкує Україні економічний крах до голодних 1990-х

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Михайло Саакашвілі вважає, що вже скоро в країні може настати жорстка економічна криза. Про це він заявив у ефірі телеканалу “Україна 24”, зазначають Патріоти України.

“Українська економіка зараз рухається до великої катастрофи. В Україні насувається дуже сильна бюджетна криза”, – сказав Саакашвілі.

На його думку, вже на початку 2021 року в Україні можуть виникнути проблеми з виплатами пенсій і заробітних плат.

Саакашвілі вважає, що кризу можна відстрочити в разі підписання хоча б “якоїсь угоди з МВФ”, під яку хтось може дати грошей.

“Але це ще на кілька місяців вистачить, а так – будуть великі проблеми з виплатами елементарних соціальних зобов’язань. Такого в Україні не було з 1990-х років”, – підкреслив він.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...