"Зелена чума": Кличко опустив на Землю "союзника" Ляшка

Мер Києва заявив, що дізнався про "домовленості" виключно із соцмережі.

Мер Києва Віталій Кличко спростував твердження лідера Радикальної партії Олега Ляшка про досягнення домовленостей про спільну боротьбу проти «зеленої чуми», повідомляють Патріоти України.

“Я дізнався про це з соціальних мереж, я не знаю, про який спільний похід каже пан Ляшко, це питання треба задавати йому”, – сказав він.

Нагадаємо, що 31 липня Ляшко записав ролик, в якому повідомив про те, що “запропонував законно обраного мера Києва зупинити наступ “зеленої чуми” на самоврядування Києва і захоплення України”, а Кличко начебто підтримав цю мету, показавши великий палець.

Джерело: РБК-Україна

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...