"Зелена послідовність": Венедіктова обіцяє найближчим часом підписати підозру Порошенку

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова заявила, що справи щодо Порошенка рухаються, підозра може бути підписана найближчим часом. Про це ставлениця Зеленського сказала під час інтерв’ю в ефірі ток-шоу "Народ проти" на телеканалі Медведчука, зазначають Патріоти України.

Зокрема, телеведуча Наталья Влащенко нагадала, що раніше очолюване Венедіктовою ДБР скерувало на підпис в Офіс генпрокурора підозру п'ятому президенту України Порошенку за двома епізодами – призначення Семочка заступником голови СЗР та призначення у ВРП. Та поцікавилася у гості, чому за місяць на посаді генпрокурора вона не підписала цю підозру, як і її попередник Рябошапка.

На що чиновниця відповіла: "Повертаючись до вашого запитання, коли ще тоді у нас ця публічна дискусія точилася, це були дві окремі справи, не об’єднані, потім ці справи були об’єднані і передані в НАБУ, САП, потім Назар Іванович повернув їх у ДБР. І я вам хочу сказати, що вони рухаються, просто поки зараз йде хайп по інших справах, ніхто якось не побачив, що по цих справах ідуть певні процесуальні дії".

При цьому Венедіктова наголосила, що їй важко назвати якісь певні дати, але, вона думає, що це буде найближчим часом, можливо, зроблено.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...