Зеленська розповіла, чи змінився її чоловік за час війни

У Олени Зеленської запитали, чи вплинула війна на її чоловіка і чи змінила якось його поведінку. Та відповіла, що він завжди був такою людиною, на яку можна розраховувати, і тепер це знає весь світ. Про це дружина Володимира Зеленського розповіла в інтерв'ю Rzeczpospolita, передають Патріоти України.

"Ви повинні розуміти, що він завжди був таким. Просто зараз весь світ побачив те, що раніше, можливо, не всім було зрозуміло", - підкреслила Зеленська.

Також у неї уточнили, чи радить вона щось Володимиру. "Не думаю, що президент будь-якої країни потребує порад від своєї сім'ї", - резюмувала Олена Зеленська.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...