"Зеленського ліквідують... англосакси": "Пророк" на росТБ спробував налякати президента України та обізвав Байдена.. "маріонеткою" (відео)

Російські пропагандисти продовжують зомбувати свою аудиторію безлуздими "пророцтвами" ноунеймів. Цього разу рупори Кремля випустили черговий сюжет з афганським математиком-"пророком", який називає себе "посланником Ванги". Він знову говорив про "ліквідацію Зеленського" та Байдена-"маріонетку", передають Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "НеШутки", афганський "пророк"-ноунейм говорив про те, що американського президента Джо Байдена та канцлера Німеччини Олафа Шольца "слухати не треба", натомість великими лідерами він вважає лояльного до Росії лідера КНР Сі Цзіньпіна, а також турецького президента Реджепа Таїпа Ердогана. "Це хто? Ніхто! Це хто? Ніхто! Це хто? Ніхто!", - каже без зупинку "пророк", показуючи потрети Байдена та Шольца.

Натомість Ердогана математик поважає, але "є хтось більш крутий" - Сі Цзіньпін. "Ось це треба слухати. Їх треба слухати", - каже він.

Ба більше, афганець нібито по формулах та розрахунках напророчив "крах США" та ядерну провокацію. "17*17*7=2023. Потім ділимо на 17*2=238. Це уран. Знову ядерний шантаж", - заявив "пророк".

За його "пророцтвом" 17.07.2023 варто очікувати "велику світову провокацію, або смертельно небезпечний шантаж з боку недружніх країн". Звісно, окремо "пророк" згадав про Зеленського. "Залишилося підбити підсумки року спецоперації та дізнатися, коли бандерівський режим буде розгромлено, коли англо-сакси ліквідують свого Зеленського, щоб звалити все на Росію", - заявили пропагандисти.

"Я хочу цій людині (Зеленському - ред.) сказати, що тобі буде погано, якщо ти слухатимеш американців", - заявив афганець. Пропагандисти заявили, що "чекати залишилося не довго", бо це "показала відповідь на останнє рівняння".

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...