Зеленського наздоганяє Порошенко: Соціологи оприлюднили свіжий президентський рейтинг в Україні

22,7% українців готові проголосувати на чинного главу держави Володимира Зеленського, якби вибори президента відбулися в найближчу неділю. Про це говорять результати опитування, яке провів Київський міжнародний інститут соціології, передають Патріоти України.

За п'ятого президента, лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка проголосували 18,3% опитаних українців, за главу ВО "Батьківщіна" Юлію Тимошенко – 14,5%, лідера партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрія Бойка – 11, 4%.

Також в опитуванні українці висловилися за підтримку інших політиків: лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко – 8,2%, глава ОПЗЖ Віктор Медведчук – 5,1%, лідер партії "Українська стратегія" Володимир Гройсман – 4,5%, глава партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко – 4,1%, голова Верховної Ради Дмитро Разумков – 3,3%.

Відзначимо, що в разі дострокових виборів до Верховної Ради, то в парламент пройшли б чотири партії. А президенту Зеленському конкуренцію на виборах склали б три політика.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...