Вибори-вибори: Зеленського, Тимошенко й Порошенка запросили на одне шоу

"Суспільне" запросило кандидатів на посаду президента Петра Порошенка, Юлію Тимошенко й Володимира Зеленського на ефір політичного ток-шоу "Зворотний відлік". Шоу відбудеться у п’ятницю, 29 березня, о 18:30, повідомляють Патріоти України.

За задумом, глядачі зможуть проголосувати за одного з учасників програми під час прямого ефіру онлайн або телефоном Телеканалу поки не відомо, чи прийдуть лідери соціологічних опитувань в ефір, "щоб представити свої стратегії та відповісти на запитання ведучих, експертів і аудиторії".

У команді Зеленського "Українській правді" повідомили, що він на ток-шоу не прийде. У прес-службі кандидата заявили, що штаб Зеленського не підтверджував редакторам проекту "Зворотний відлік" його участь у теледебатах на "UA:Перший" у зв’язку з тим, що два тижні триває гастрольний тур "Вечірнього Кварталу" містами України.

"Сьогодні, 29 березня, о 17:00 та 20:00 відбудуться два концерти у місті Бровари. Графік гастрольного туру був запланований ще у 2018 році та оприлюднений на офіційному сайті студії "Квартал 95", – пояснили у прес-службі Зеленського. У команді Тимошенко УП також сказали, що вона не прийде на дебати на "Суспільному"

Джерела в оточенні чинного президента сказали, що у графіку Порошенка візиту на "Суспільне" немає, натомість він планує о 21-й годині бути в ефірі ТРК "Україна". Тимошенко в цей час буде в ефірі ICTV ("Інтерв’ю з кандидатом про головне" о 21:00), а потім теж піде на канал Ріната Ахметова ("Головна тема. Вибір" на ТРК "Україна" о 22:30).

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...