"Зеленському що, плюнути в портрет Путіна?": Коломойський висловився щодо паспортів РФ на Донбасі

Олігарх, нібито, за його словами, ніяк не впливає на дії та позицію новообраного президента, але чомусь охоче розповідає, що варто чи ні тому робити.

Ігор Коломойський. Фото: Українська правда.

Бізнесмен Ігор Коломойський не вважає за необхідне, щоб новообраний президент Володимир Зеленський висловлював свою позицію щодо незаконних дій Росії. Про це Коломойський сказав в інтерв'ю Bihus.Info, передають Патріоти України.

"Особисто я не бачу в цьому нічого незвичайного або надзвичайного", - сказав він про рішення Росії спростити видачу паспортів деяким групам громадян України.

На питання, якою має бути реакція президента, запитав: "Плюнути в портрет Путіна, чи що зробити? Які заяви зробити? На що це вплине? Зробили заяви, що це неприпустимо. Захід висловив занепокоєність. ООН збереться і скаже, що так недобре. Але кому це все цікаво?",

На ремарку про те, що новий президент повинен висловлювати свою позицію, відповів: "У нас старий президент 5 років висловлювався. Від цього нам легше стало? Чи Крим повернули? Чи війна на Донбасі завершилася?".

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...