Зеленський адвоката не прислав: Заарештованого Семена Семенченка залишили під вартою

Київський апеляційний суд не задовольнив скаргу адвокатів екснардепа Семена Семенченка, підозрюваного у створенні "приватної військової компанії". Його залишили під вартою в СІЗО, зазначають Патріоти України.

Не зважаючи на мольби і освідчення у відданості дружини заарештованого, Володимир Володимирович не надіслав свого юриста для "об'єктивного розгляду справи". В одній із перерв підозрюваний назвав справу політично вмотивованою. Запобіжний захід тримання під вартою без альтернативи внесення застави триватиме до 24 травня.

"У підозрі йдеться, що Семенченко керує незаконним військовим формуванням, але підтверджень цьому немає. Також суддя не взяв до уваги, що організація "Донкорп Україна" та добровольчий батальйон "Донбас" створені в законний спосіб. Семенченко ніде не значиться ні керівником, ні бенефіціаром цих підприємств", - сказав адвокат Владислав Добош.

Прокурор спростував слова адвоката, назвавши діяльність такого формування незаконною на території України. З цієї причини правоохоронні органи не могли надати дозвіл на створення такого формування.

"Допитуючи свідків, ми дізналися, де зберігається зброя. Встановлено, що за кілька днів до проведення обшуків її вивезли з бази", - зазначив прокурор.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...