Зеленський більше нічого не буде робити по звільненню полонених моряків, - прес-секретар президента

Юлія Мендель заявила, нібито рішення міжнародного трибуналу - це єдине, що було необхідним у даній ситуації.

Юлія Мендель. Фото: LIGA.net.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що питання звільнення українських моряків не ставиться, тому що вже є рішення міжнародного трибуналу. Про це розповіла прес-секретар президента Юлія Мендель у коментарі NEWSONE, передають Патріоти України.

“Санкції проти Росії завжди йдуть паралельно з іншими процесами. Коли ми говоримо про переговори на тему звільнення полонених, то ми повинні говорити про кожний окремий крок по-різному. У даному випадку не ставиться під питання звільнення 24 військовополонених моряків, тому що вже є рішення міжнародного трибуналу”, – повідомила Мендель.

За її словами, президент України говорить про те, що українські моряки повинні бути звільнені.

“І він (Володимир Зеленський – ред.) зазначає, що тут ми вже нічого не повинні робити. Це рішення суду, і це повинно бути зроблено. Якщо Росія це зробить, то якраз вона доведе, що готова до мінських переговорів і до нормандского формату”, – додала Мендель.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...