Зеленський чи Порошенко: Стало відомо, кому віддали голоси військові на передовій Донбасу

За результатами виборів 2019 на спеціальних дільницях на Донбасі військовослужбовці Об'єднаних сил віддали більшість з різницею трохи менше 300 голосів Володимиру Зеленському, повідомляють Патріоти України з посиланням на дані протоколів спецдільниць, які містяться на сайті Центрвиборчкому.

Загалом, за даними на сайті ЦВК, в голосуванні взяли участь більше 35 тисяч військових, з яких 17,7 тис. підтримали Зеленського, а 17,4 тис. - Петра Порошенка. У процентному співвідношенні загальний результат Зеленського на спецдільницях досягає 50,4%.

На спецдільницях у Донецькій області Зеленського підтримали 13,4 тис. військовослужбовців, Порошенка - 13,1 тис. При цьому кандидат показав кращий результат у Бахмуті, Слов'янську, Дружківці, Покровську, Маріуполі та Волновасі. Порошенко переміг на спецдільницях в Ясинуватському районі, Краматорську, Торецьку та Мар'їнці.

На спецдільницях у Луганській області Порошенко (4324) обійшов Зеленського (4308) всього на 16 голосів. При цьому діючий президент переміг у Станиці Луганській, Рубіжному, Лисичанську і Щасті. За Зеленським залишилися з серйозною перевагою Сватове та Сєвєродонецьк.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: