"Зеленский должен уйти, даже если его рейтинг будет 90%": Гордон назвав серйозну причину (відео)

Президент Володимир Зеленський має дотриматися своєї обіцянки та залишити посаду глави держави після завершення першої каденції. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив журналіст Дмитро Гордон, передають Патріоти України.
За його словами, Володимир Зеленський має піти з посади президента, навіть якщо на момент завершення першої каденції його рейтинг буде на рівні 90%. Дмитро Гордон нагадав, що глава держави напередодні президентських виборів пообіцяв, що планує йти лише на один термін, і припустив, що до кінця каденції персональний рейтинг Володимира Зеленського може впасти до 10-15%.

"Сегодня институт будущего публикует свежие исследования, Владимиру Зеленскому не доверяют 66% украинцев. Поэтому мы не говорим о 90%. К концу каденции рейтинг Зеленского может упасть до 10-15%. Тогда не президент Зеленский будет выбирать идти или не идти, а избиратели покажут красную карточку. Сказал на один срок — иди на один срок, держи слово", — заявив Гордон.

Дмитро Гордон також розкритикував "антіолігархічний" закон №5599, назвавши його "боротьбою зі свободою слова". Журналіст попередив, що документ загрожує не лише журналістам, а й простим українцям. "Если в стране не будет свободы слова — будут делать что хотят и никто ничего не расскажет, у всех будут рты кляпами закрыты. Будете нищими, будет преступность и никто не защитит… Должен быть баланс, не может быть узурпации власти. С олигархами бороться просто и президент знает как. Для этого не нужны законы об олигархах", — резюмував журналіст.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...