"Зеленський фактично дарує стратегічно важливий регіон російській агентурі", - Стерненко

Новий голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький є свідченням політичних домовленостей президента Володимира Зеленського з переобраним міським головою Одеси Геннадієм Трухановим. Про це в своєму телеграм-каналі написав один з провідників проукраїнської громади Одеси, екскерівник тамтешнього осередку "Правого сектору" Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

"Гриневецький - комуніст та регіонал, який вже обіймав цю посаду за часів Кучми. На місцевих виборах він балотувався від громадянина РФ Геннадія Труханова. Гриневецький - прихильник розділення України, запровадження російської мови другою державною та виступає проти вступу України до НАТО та за дружбу з Росією.Також він підпадає і під люстрацію, і під декомунізацію", - нагадав він.

Таким чином, як вважає Стерненко, "Зеленський фактично дарує стратегічно важливий регіон російській агентурі". "Це призначення неминуче призведе до серйозних потрясінь та загрози для територіальної цілісності регіону. Та і сам факт долучення одіозного Гриневецького до команди Зеленського чітко вказує на антидержавну політику президента", - наголосив Стерненко.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...