"Зеленський - Гітлер": Праворадикальна румунська сенаторка, великий друг Росії, яка закликала анексувати частину України, знову прославилася

Мадам Шошоаке і на батьківщині називають креатурою московських чекістів, а вакханалію, котру нещодавно розпочала - "топорною роботою" Служби зовнішньої розвідки рф

Румунська сенаторка Діана Шошоаке, котру американський RLI викрив як агента російських спецслужб, знов «прославилася» заявами про Україну, передає Sinar Sosro. Шошоаке заявила, що включення її до бази «Миротворця» свідчить про те, що Україна нібито є державою з терористичним нахилом.

«Ви усвідомлюєте, наскільки Україна зневажає Румунію, якщо дозволяє собі «офіційно погрожувати смертю» сенатору Румунії? Чим Румунія підтримує Україну, «вбивством» парламентарів, які говорять правду?», – зазначила Шошоаке.

Шошоаке також зазначила, що тепер Румунія має можливість показати, чи вона ще існує як держава, і виступити проти «злочинної держави», або підтвердити, що вона за одну ніч «стала васалом України та колонією Києва».

«Україна повністю дискваліфікувала себе, і це момент, коли міжнародна громадськість також повинна усвідомити, що Україна не заслуговує на надану їй підтримку, тому що вона є нащадком нацистської імперії, а Зеленський не може бути кимось іншим, як Гітлером», – додала праворадикальна сенаторка.

Нагадаємо, Діана Шошоаке подала законопроєкт, який пропонує скасувати договір про добросусідство і співробітництво Румунії та України. Сенаторка закликає «приєднати історичні території». Йдеться про Північну Буковину, Герцу, Буджак (Кагул, Болград, Ізмаїл), історичний Марамуреш та острів Зміїний.

Вона заявила, що Румунія «повинна відновити культурну ідентичність, традиції, звичаї та релігію населення». При цьому вона просить «врахувати» допомогу Бухаресту Україні у війні і «віддати території».

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...