"Зеленський і Ко виявилися не лише брехунами, дилетантами та корупціонерами, а ще й боягузами", - Загребельська

"Це ж як треба боятися НАБУ й ВАКС, щоб так відверто, у всіх на очах відмазуватися, ховатися та ґвалтувати КПК разом із суддями й Офісом генпрокурора", - пише у своєму блозі Агія Загребельська, передають Патріоти України, і продовжує:

"Ми чули багато разів від оточення Зеленського та й від самого президента, що НАБУ нібито ніхто не заважає працювати. Проте вони, мовляв, більше піаряться, ніж працюють.

Зараз, спостерігаючи, як вертикаль Зеленського робить титанічні зусилля, щоб не дати НАБУ розслідувати справу Татарова, можна зробити висновки: хто бреше, боїться та піариться, а хто – працює.

І так, у справах того ж Мартиненка або Гладковського попередня влада навіть приблизно не вдавалася до подібних акробатичних "юридичних" прийомів. Вже не кажучи про особу самого Татарова – символа антимайдану та промовця Януковича-Захарченка".

Намічається торг? Путін летить до китайського друга Сі Цзіньпіна на переговори

вівторок, 14 травень 2024, 11:30

Російський диктатор Володимир Путін летить до лідера Китаю Сі Цзіньпіна. Візит запланований на 16-17 травня.Про це повідомили у Кремлі, передають російські пропагандисти. Зазначається, що Путін і Сі Цзіньпін проведуть переговори та підпишуть низку доку...

"Одна тріщина в лінії відкрила шлях": У NYT проаналізували наступ військ Путіна на Харківщину

вівторок, 14 травень 2024, 11:26

Українська армія сьогодні є найуразливішою від початку повномасштабного вторгнення. Росія намагається скористатися цим вікном можливостей, посилюючи свої напади на сході та погрожує відкрити новий фронт. Про це йдеться в матеріалі The New York Times. Р...