"Зеленський каже, що виступає за легалізацію марихуани, проституції та азартних ігор. Утім, він категорично проти, щоб таке робили у його рідному Кривому Розі: "Мужики не поймут", - блогер

"Сьогодні останній день, коли перед другим туром законом дозволено оприлюднювати результати соціологічних опитувань. Цифри приголомшливі!" - пише у своєму блозі Артем Овдієнко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Серед тих українців, хто вже визначився, за кого голосуватиме цієї неділі – 73% підтримують Зеленського й 27% – Порошенка. Тобто 46% різниці! Такі цифри групи "Рейтинг", чиї дані, до речі, підтвердилися й у першому турі. Тому в мене немає сумніву, що наведені цифри достовірні й відповідають реальним електоральним вподобанням українців.

Звісно, прихильників Порошенка такі результати засмучують, то ж вони наводять дані якихось телефонних опитувань, проведених незрозуміло ким. За тими опитуваннями, начебто Порошенка та Зеленського розділяє лише 10% – у Зеленського 54%, а в Порошенка – 44%.

Не хочу нікого засмучувати, проте особисто вірю трохи іншим фахівцям, а саме букмекерам, які знову скорегували коефіцієнти ставок і знову не на користь чинного президента. Якщо ви зараз ризикнете поставити 100 гривень на перемогу Порошенка і ваша ставка зіграє – отримаєте від букмекерів 500 гривень, а от якщо поставите на Зеленського і він стане президентом, то ваш прибуток становитиме лише 17 гривень. Так оцінюють букмекери шанси двох кандидатів, і вони абсолютно не вірять у перемогу Порошенка, тому й пропонують настільки фантастичний коефіцієнт за ставку на нього.

Відтак, перемога у Зеленського фактично в кишені, хоча відкорковувати шампанське ще зарано, але, закласти пару пляшок у холодильник варто вже зараз, якраз охолоне до 20 години неділі, коли оголошуватимуть екзит-поли.

Утім, до екзит-полів і дня безпосереднього голосування нас чекає ще одне цікаве шоу – дебати кандидатів на НСК "Олімпійський", де їм зводять аж дві сцени. Звісно, з такою різницею у рейтингах дебати на результат виборів не вплинуть, навіть якщо на сцену Зеленського вивезуть "голим у ванні з кокаїном". Це, звісно, всіх нас обурить, проте через певну інерцію в суспільстві цей маховик обурення просто не встигне розкрутитися настільки, щоб обвалити Зеленському рейтинг.

Саме для цього, до речі, лідера президентської гонки до останнього і ховали від журналістів. Робили так, щоб своїми конкретними заявами він не відлякав прихильників. А так, до речі вже сталося, коли сьогодні опублікували годинне інтерв'ю з ним. І там чимало цікавих і конкретних заяв з боку Зеленського нарешті пролунало.

Зокрема, він каже, що виступає за легалізацію марихуани, за легалізацію проституції та азартних ігор. Іншими словами, Зеленський не проти створити такий собі український Лас-Вегас, де все це було б легалізовано. Утім, він категорично проти, щоб таке робили у його рідному Кривому Розі, навіть пояснив чому, цитую: "Мужики не поймут". Ну, таке собі пояснення. А ще я не розумію, чому в його рідному Кривбасі таке робити не можна, а в моєму рідному Кропивницькому, який поруч – можна? Взагалі я не проти, але, мені здається, що якихось преференції від майбутнього президента рідному місту не мало б бути, бо за такою логікою преференції отримають від Зеленського і близькі друзі, куми, колеги по минулій роботі... І в результаті ми отримаємо тих самих свинарчуків, кононенків та луценків…

А ще, виявляється, Зеленський проти легалізації в Україні зброї – і для мене особисто це величезне розчарування, просто неймовірне. І я ще раз переконався, що саме для цього його і ховали від журналістів, адже кожна конкретна відповідь Зеленського когось з українців обов'язково розчаровує…"

Джерело: 24 канал

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...