"Зеленський хоче стати єдиним олігархом в Україні", - Гео Лерос (відео)

"Судячи із закону про деолігархізацію, головними олігархами є Зеленський і Єрмак − люди, які отримують шалені кошти, мають вплив на правоохоронні органи, спілкуються з олігархами, є лобістами. Тому мені було б дуже цікаво побачити їх прізвища першими в списку". Про це телеканалу Еспресо у програмі "Вечір з Миколою Княжицьким" розповів колишній народний депутат "Слуг народу" Гео Лерос, передають Патріоти України.

Він переконаний, що у впровадженні закону про деолігархізацію Зеленський має особисті мотиви: "Мені здається, що фінальною метою цього закону є повна "зачистка" поля від потенційних конкурентів. Для Зеленського головний потенційний конкурент − це Петро Порошенко. І якщо подивитися критерії закону, то там має бути три збіги. Вони націлені на Порошенка – для того, щоб на наступних президентських виборах зачистити потенційно сильних конкурентів".

Гео Лерос зауважив, що закон, який пропонує Зеленський, є початком узурпації та диктатури: "Бо кожен олігарх, який зараз володіє великими телеканалами, в якийсь момент може потрапити до санкційного списку РНБО і його канал закриють. Тому люди, які володіють великими медіа, − вони в доволі хиткому положенні. Відтак великі телеканали не готові критикувати Зеленського, бо розуміють, що в один момент їх можуть закрити".

"Думаю, що в кінцевому варіанті єдиним олігархом в країні залишиться тільки Зеленський. Буде, як Лукашенко в Білорусі" – наголосив депутат.

"Хочу пояснити, чому більшість "Слуг народу" нічого не каже. У них створилася внутрішня інфраструктура. Усі знають, що вони отримують зарплату "в конвертах". А це дуже великі гроші. Пересічний депутат, який заходить у зал і натискає тільки зелену кнопку, отримує 20 тисяч доларів щомісяця. А заступник голови фракції отримує 50 тисяч доларів. Це шалені гроші, яких ніколи в житті ці люди не отримували і після депутатства не будуть отримувати…," – пояснив депутат поведінку колишніх однопартійців, які хоч і осуджують дії Зеленського, але роблять це не публічно.

Джерело: Еспресо.ТV

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...