"Зеленський хоче вбити моїх дітей": Зірка "Сватів" назвала Росію "спасителем" і похвалила окупантів (відео)

Відома російська актриса Олеся Железняк, яку глядачі знають насамперед за роллю Лариси Буханкіної в комедійному серіалі "Свати", знову видала порцію пропагандистської маячні. Артистка після року війни всерйоз захвилювалася за безпеку своєї сімʼї та прирівняла окупантів ледь не до святих, передають Патріоти України

Зірка заявила, що в обличчя загарбників світяться добротою, а в захисниках ЗСУ вона не бачить бажання пробачити Росію. Про це вона розповіла на шоу пропагандиста Бориса Корчевнікова. Железняк пригадала, як в обличчях поранених окупантів нібито бачила "правду", тоді як в хоробрих захисниках України сподівалася розгледіти бажання пробачити терористів.

"Я, коли бачу відео з іншого боку, я бачу, що обличчя спотворені злістю. Я бачу, що у людини недобре на душі, вони не готові пробачити. А коли я бачу наших – у них обличчя спокійні, і це правда. Як вони ставляться до життя, там правди більше. Я бачила людину, яка лежить без руки, без ноги. Він лежить, і він світиться", – видала акторка.

Не знехтувала зірка можливістю й оббрехати президента України Володимира Зеленського, з яким працювала на знімальному майданчику "Сватів". Попри заяви пропагандистів, нібито в РФ "все йде за планом", Железняк почала хвилюватися за безпеку своїх дітей.

"Мені хочеться сказати: "Невже ти так мене ненавидиш, що ти хочеш вбити моїх дітей?" Я пам’ятаю, що в суботу і неділю ми йшли по Хрещатику, і там висіли американські прапори. Я думаю, можливо, зло так і приходить", – пофантазувала артистка.

Вона також здивувалася, що українці не вважають Росію "рятівницею", а називають країною-окупантом і терористом. "Виходить, що ми злі для всіх, розумієш? Як же так? Виявляється, що ми не звільняємо, а ми – окупанти", – обурилася путіністка.

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...