Зеленський на Новий рік засвітився у Буковелі (фото)

Президент України Володимир Зеленський відправився зустрічати Новий рік на захід країни. Напередодні свят він сказав журналістам, що хотів би зустріти Новий рік у Карпатах. У мережі стали з'являтися знімки Зеленського на гірськолижному курорті в Буковелі, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що раніше було відомо про те, що Володимир Зеленський 31 грудня буде у державній резиденції "Синьогора". "Не скажу! Буду, буду Новий рік зустрічати тут. Але ще повинен повернутися. Ще там повернуся на роботу, а зустрічати – тут. Хочу", – розповів Зеленський.

Резиденція "Синьогора" розташована в селі Гута Івано-Франківської області. На 10 тисячах гектарів "Синьогори" знаходяться гостьові котеджі, зимовий сад, вертолітний майданчик, мисливські вишки, лижна траса з підйомником і багато іншого. Також до президента повинен був приєднатися голова Офісу президента Андрій Богдан зі своєю супутницею Анастасією Слічною.

А 1 січня в Instagram з'явилися фотографії відпочиваючих з Володимиром Зеленським на схилах гірськолижного курорту Буковель, який знаходиться в 110 кілометрах від селища Гути. Знімок розмістив користувач kolia_sofron.

На фотографії автор посту стоїть разом з президентом України в гірськолижному спорядженні на тлі засніженого гірського спуску. Поряд з ними стоять лижі.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...