Зеленський на виборах у Харкові мовчазно підтримує прихильника "ХНР" і федералізації України, - політолог

Політолог Олексій Голобуцький пише у себе в Facebook, що активну боротьбу за місце мера Харкова розгорнули Добкін і Терехов, повідомляють Патріоти України.

Ці двоє не просто «спадкоємці Кернеса», ці двоє - демонстративні «натхненники ХНР», яка так і не відбулася в 2014-му. І хто з них більший - ще велике питання. Політолог зазначає, виникає питання: що в такій ситуації в східному прикордонному регіоні повинен робити президент, який всій країні показує, нібито він державник і лідер нації?

Зрозуміло, що включитися в боротьбу, заявити свою позицію і висунути свого, лояльного до України кандидата, який міг би з пристойними перспективами втрутитися в боротьбу двох апологетів феодалізації, а фактично - сепаратизму. А що робить Зеленський? Він, судячи з його рішенням, відверто заохочує діяльність тих, хто формує з Харкова свою власну, окрему вотчину.

За згодою президента вся вертикаль «монобільшості» працює на Терехова. Зрозуміло, що все робиться тихо, за лаштунками, але про це відомо вже всій країні. Говорять про це і в Києві, і у Львові, і навіть в Житомирі - ситуація в півторамільйонному Харкові цікавить політиків і чиновників у всіх регіонах.

Політолог зазначив, Зеленський мовчить, робить вигляд, що він сам по собі і ніякі вибори в Харкові його не стосуються. Вибори вже в жовтні, а кандидата від влади в місті-мегаполісі так і не оголошено. Немає жодного секрету, що в ОП існує домовленість з Тереховим: партія «Слуга народу» нікого не висуває кандидатом в мери міста і всіляко сприяє перемозі Терехова. А, якщо через публічний тиск все ж доведеться щось робити, то висунуть якусь «хорошу людину», котра зможе набрати відсотків 5.
Дивну взаємодію президента з прокремлівським Тереховим бачить вся країна - і робить висновки, які ламають всю іміджеву кампанію Зеленського. Імідж «лідера нації і реформ» кришиться на очах. Ну і навіщо це Зеленському? Що такого йому міг запропонувати Терехов за такі жертви? Дивно, дуже дивно.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...