Зеленський надто переймається власною персоною, замість того, щоб об'єднувати та розвивати Україну, - Олексій Арестович (відео)

Незнання та нерозуміння України президентом разом з особистим політичним інфантилізмом сприяють тому, що замість об'єднання та розвитку всередині країни неминуче посилюються протиріччя між різними групами.

Політичний та військовий оглядач Олексій Арестович пояснив, що криється за ініційованою Банковою хвилею репресій проти опонентів та критиків президента Володимира Зеленського. Про це він розповів в етері програми "Студія Захід" з Антоном Борковським, передають Патріоти України.

"Як можна стати незалежним від сценаріїв, які тобі намагаються вклеїти? Лише проводити власну політику. Для цього потрібно насамперед мати власний світогляд, власну картину світу. А чи є у нього (у Зеленського - ред.) картина світу? Його картина світу багато разів проглядалася в його численних інтерв'ю. Зрозуміло, що вона дуже примітивна - є він на сяючому троні, якого підтримує вся країна, і є купка маргіналів, які дуже шкодують, що втратили владу й хочуть йому по максимуму дошкулити, просто помститися. І все. Ось якщо б не вони, то все взагалі б було дуже добре і Україна дуже швидко б реформувалася, перемогла Росію тощо. Але ж ми таке чули. Пам'ятаєте як Янукович казав: "Козли, котрі заважають нам жити"? Це та сама риторика, а це означає, що та сама картина світу. Вони співпадають", - пояснив Арестович.

Відповідно, як наголосив аналітик, чинний глава української держави "діє як сліпий".

"Сліпа особа, яка не розуміє, що відбувається", - наголосив Арестович.

Як наслідок, незнання та нерозуміння ним України разом з особистим політичним інфантилізмом сприяють тому, що замість об'єднання та розвитку всередині країни неминуче посилюються протиріччя між різними групами.

"Зеленський мусив би задуматися: а як так відбувається, що в одній країні так багато різних ідеологічних груп? Що взагалі відбувається? І тоді він мав би почати або інтеграційну політику, тобто давайте шукати спільні основи для існування, спільне суспільне благо, або зрозуміти, що будь-яке заохочення діяльності цих різноманітних груп на протистояння одна з одною призведе його країну до югославського й сирійського сценарію, а його особисто - до краху, до такого краху, що нащадки будуть просто на могилу плювати", - додав Арестович.

Джерело: Еспресо.ТV

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...