Зеленський натякнув Медведчуку, що "путінської" вакцини в Україні не буде

Президент уточнив: вакцину Україні надасть ЄС, коли вона з'явиться.

Президент Володимир Зеленський натякнув, що в Україні не буде російської вакцини від коронавірусу, яку активно рекламує президент РФ Володимир Путін. Про це Зеленський написав у соцмережах, підбиваючи підсумки саміту "Україна-ЄС", передають Патріоти України.

"До речі, саме Євросоюз підтвердив, що допоможе Україні отримати справжню вакцину, коли вона з'явиться й не викликатиме сумнівів у вчених. Тому не раджу дуже вірити в передвиборчі "ініціативи" окремих циніків, які вже вакцинувалися неперевіреними засобами", - зазначив глава держави.

Ймовірно, таким чином Зеленський прокоментував нещодавні дії та заяви нардепа від ОПЗЖ, кума Путіна Віктора Медведчука. Днями під час візиту до Москви Медведчук розповів Путіну, що в окупованому Криму зробив щеплення від коронавірусу російською вакциною і запропонував почати поставляти цей препарат в Україну. Путін заявив, що готовий працювати з Україною в питанні поставок російської вакцини від коронавірусу, але чекає офіційного запиту від Києва.

На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...