Зеленський націлився на черговий прорив: Шостий президент України зустрівся з президентом МОК, щоб зробити епохальну пропозицію

Зеленський зустрівся з президентом МОК

Володимир Зеленський разом з президентом Міжнародного олімпійського комітету Томасом Бахом обговорили Олімпійські ігри в Токіо та перспективи для України. Сталося це під час їхньої зустрічі у Києві, зазначають Патріоти України.

Президент України відзначили видатні результати наших спортсменів та подякував Баху за довготривалу підтримку українського спорту.

Зеленський поінформував президента МОК про те, що Україна хоче стати господарем зимових Олімпійських ігор і для цього вступить у фазу діалогу з Міжнародним олімпійським комітетом, направивши делегацію в штаб-квартиру МОК в Лозанні.

"У кожного є мрія. Для тих, хто сидить сьогодні в залі - це Олімпіада в Україні. Я вважаю, що наша країна заслужила на проведення Олімпійських ігор. Важкоатлети кажуть, що підняти вагу складно, легко не пробувати. Я розумію, що це буде складно реалізувати, але ми постараємося. Варто згадати, що один із засновників Міжнародного олімпійського комітету це українець Олексій Бутовський з Полтавщини. Варто ставити собі таку ціль і йти до неї", - заявив президент Зеленський.

Томас Бах привітав цю ініціативу, враховуючи чудові спортивні традиції України, а також побачивши надзвичайно вражаючу презентацію сучасної спортивної інфраструктури країни, – повідомили в ОП.


"Термін демобілізація в умовах війни взагалі не застосовується": Веніславський пояснив нюанси нового закону

вівторок, 16 квітень 2024, 6:56

Термін демобілізація під час війни з РФ не є актуальним, натомість може йтися про додаткові підстави для звільнення з військової служби. Тому уряду було доручено розробити і внести на розгляд Верховної Ради відповідний закон, який і буде регулювати пит...

Дуже небезпечний напрямок: Експерт дав прогноз, де, окрім Часового Яру, наступатимуть окупанти

вівторок, 16 квітень 2024, 6:44

Російські окупанти продовжують наступати на Часів Яр. Ситуація складна, тривають запеклі бої. Чому цей напрямок і саме місто такі важливі для росіян, передають Патріоти України. з посиланням на Facebook керівника Центру військово-правових досліджень Ол...