Зеленський обіцяє розібратись з внутрішніми ворогами

Президент України Володимир Зеленський заявив, що всередині країни йде серйозна інформаційна війна. Про це він сказав під час спільної прес-конференції з главою литовської держави Гітанасом Науседой, повідомляють Патріоти України.

За словами Зеленського, загострення російсько-українського конфлікту на Донбасі може бути пов'язано з рішенням влади ввести санкції проти телеканалів 112 Україна, Zik і NewsOne і політика Віктора Медведчука. «Провокації на Донбасі з боку окупантів дійсно збільшилися», - підтвердив він.
Лідер країни також підкреслив, що Росія розв'язала серйозну інформаційну війну проти України. При цьому він заявив, що українська влада має намір рішуче протистояти особам, які руйнують державу. За його словами, всім, хто руйнує незалежність України, буде перекритий кисень. «Я давав присягу захищати нашу країну, суверенітет. Стратегія дуже проста всередині країни - ми перекриємо кисень всім людям, які руйнують незалежність нашої країни. Не словами, а діями... Сьогоднішні дії ви бачите проти людей, у яких крім паспорта України більше нічого українського немає. Це моя стратегія і я її доведу до кінця», - додав лідер країни.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...