"Зеленський обіцяв, що українці побачать "дзвінки" Порошенку. Ось вони", - нардеп Гончаренко

Депутат вважає, що за допомогою ДБР Зеленський "розправляється" зі своїм попередником.

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook прокоментував скандал з "візитом" ГБР на виставку особистої колекції екс-президента України Петра Порошенка. Він звернувся особисто до глави країни Володимиру Зеленському, передають Патріоти України.

Нардеп звинуватив ДБР в порушенні закону через штурм київського музею, в якому виставляється колекція Порошенка. "Застосовують силу, виламавши двері. Ніяких ордерів, ніяких рішень про конфіскацію. Ніхто не знає, що відбувається всередині. Можливо, вже немає ні документів, ні картин", - написав Гончаренко.

Він назвав те, що відбувається "збройним нападом і пограбуванням в прямому ефірі". Депутат вважає, що за допомогою ДБР Зеленський "розправляється" зі своїм попередником. "Зеленський обіцяв, що українці побачать" дзвінки "Порошенку. Ось вони. Брутальні і незаконні", - зазначив депутат. Через того, що відбувається він прямо звернувся до Зеленського, зазначивши, що той "починає втрачати береги". "Остудіть голову. Поки не пізно. Путінізм у нас не пройде", - заявив нардеп.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...