Зеленський "обзавидуется": Як "влада "ДНР" віддячила медикам "республіки" за боротьбу з коронавірусом

Медики за ризик отримали... печиво та макарони. Фото: соцмережі.

У «ДНР» «гідно віддячили» медикам, задіяним в боротьбі з COVID-19. Про це повідомляє Телеграм-канал «Вольнодумец», інформують Патріоти України.

За його словами, 8 січня так звані «активісти громадського руху» «Донецька республіка» передали медпрацівникам 38 медичних установ «ДНР» і підрозділів швидкої медичної допомоги в усіх містах «республіки» 3000 продуктових наборів. Також, медикам «передали малюнки, листівки, вироби від дітей зі словами подяки за героїчну працю в боротьбі з новою коронавірусною інфекцією». При цьому, жителі ОРДО зазначають, що продуктові набори включають в себе: печиво 900 гр, пачку чаю, пачку макаронних виробів «АЛЬПІНА» 900 гр, пляшку соняшникової олії 870 гр, пакет борошна 2 кг, пакет пшеничної крупи 1 кг.
Блогер зазначає, що, за словами донеччан, які займаються розподілом «гуманітарних вантажів», які доставляються в «ДНР», «майже весь «продуктовий набір» складено з гуманітарного вантажу «Червоного хреста», місії ООН та інших благодійних організацій. Є продукти і з російського гумконвоя.
Обурені жителі ОРДО зазначають, що продукти, які доставили міжнародні організації для безкоштовної роздачі пенсіонерам, інвалідам, дитячим будинкам, багатодітним сім'ям та іншим малозабезпеченим категоріям, «місцева влада» розікрала і «безкоштовно пропіарилась», показавши свою турботу про медиків.
«Вольнодумец» пише: "Даже запуганное и бесправное население "ДНР" все видит и понимает, что так называемая местная власть с российскими кураторами, единственно что может хорошо делать, так это воровать и обманывать. И это наглядный пример".

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...