Зеленський офіційно вийшов з бізнесу: Кому дістались "ласі шматки"

Президент України Володимир Зеленський повністю вийшов з бізнесу. Він передав свої частки у компаніях трьом партнерам - братам Сергію і Борису Шефірам, а також Тимуру Міндічу, повідомляють Патріоти України.

Найбільше дісталося першому помічнику президента Зеленського і однойменного президента Сергію Шефіру, який отримав частки у 8 компаніях.

Фактично, ім'я Володимира Зеленського залишилося у документах лише однієї юридичної особи – громадської організації Молодіжний центр "Ліга сміху".

Так, частка Володимира і Олени Зеленський у "Студії Квартал-95", яка займалась виробництвом шоу-проектів і розважальних програм, відійшла Сергію Шефіру. Відтепер він одноосібний власник.

Що цікаво, директорське крісло покинув і виконуючий обов'язки голови СБУ Іван Баканов. Цього разу на користь іншого Шефіра – Бориса.

Про вихід з числа засновників компанії "Квартал 95", що займається виробництвом кінофільмів та телевізійних програм, Зеленський заявив після розслідування видання "Радіо Свобода" про володіння компаніями в Росії. Нині у Green Family три власники – брати Шефіри та Тимур Міндіч.

Іван Баканов так само поступився директорським кріслом на користь Бориса Шефіра. Доволі цікаво, що є й третя компанія з назвою "Студія Квартал 95", яка займається організацією будівництва. Свою частку у ній Зеленський передав Сергію Шефіру.

Пакет президента України у телеканалі "Квартал ТВ" так само перейшов Сергію Шефіру. Той, своєю чергою, звільнив посаду директора телеканалу для свого брата Бориса.

Свою частку в Animation Studio, яка займається виробництвом повнометражних мультфільмів, Володимир Зеленський передав братам Шефірам.

Доля президента у компанії "Квартал-концерт", яка займається організацією концертів та гастрольних турів, вже звично перейшла Сергію Шефіру. Крім того, йому повністю перейшла кінокомпанія "Квартал". Тепер молодшому Шефіру належить 100% компанії.

Так само Сергію Шефіру перейшли частки Володимира Зеленського у ресторані "Фиш-Хаус", кінокомпанії "Гауді Студіо", що займається випуском телевізійних шоу, і звуко- та відеозаписувальна компанія "Інвест Аніма".

Джерело: LIGA.net

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...