Зеленський оголосив про запровадження воєнного стану в Україні

Президент Володимир Зеленський у новому зверненні заявив, що в Україні запроваджується воєнний стан, передають Патріоти України.

Глава держави підтвердив, що Росія здійснила удари по українській військовій інфраструктурі та прикордонних загонах, у багатьох містах було чутно вибухи.

Він повідомив, що вранці провів переговори з президентом США Джо Байденом і Вашингтон вже почав гуртувати міжнародну підтримку.

«Сьогодні від вас потрібен спокій. По можливості залишайтеся вдома. Ми працюємо, армія працює, працює весь сектор безпеки та оборони України. Я, РНБО, Кабінет міністрів завжди будемо на зв'язку з вами... Без паніки. Ми сильні, ми готові до всього, ми переможемо всіх», — сказав Зеленський.


Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...