"Зеленський отримав ляпас від американців": Польський журналіст порадив українцям поки не сподіватися на вступ до НАТО

Відомий польський журналіст Міхал Кацевич в своїй статті для видання Nowa Europa Wschodnia написав, що під час візиту в США президент України Володимир Зеленський отримав ляпас від американців, передають Патріоти України.

Журналіст наголосив, що Вашингтон тримає біля себе Україну, оскільки вона є найбільш сильним союзником США в протистоянні з Росією. На думку автора статті, такий стан справ дозволяє американцям поводитися зарозуміло й підозріло щодо київської влади.

Крім того, журналіст зазначив, що в Білому домі кілька разів переносили зустріч Джо Байдена і Володимира Зеленського. Кацевич нагадує про те, що американці зневажливо поставилися до Києва, коли стало відомо про проведення саміту Кримської платформи. Замість високого представника від США Білий дім направив до Києва всього лише міністра транспорту, який не має ніякого відношення до політичних проблем.

На думку журналіста, своїми діями влада США просто дала Зеленському ляпас. Кацевич звертає увагу і на те, що Україні поки краще перестати думати про вступ до НАТО. І якщо ще кілька років тому у Вашингтоні часто говорили про це і підтримували членство України в Альянсі, то зараз ці розмови припинилися. Зеленському про це прекрасно відомо, вважає польський експерт.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...