Зеленський перед зустріччю з Путіним завдав удару по його куму в Києві, - Бутусов

Затримано особистого охоронця Віктора Медведчука Іванова.
Віктор Медведчук. Фото: соцмережі.

4 грудня СБУ прийшла з обшуками в офісну будівлю на Великій Васильківській, 23б. Вона належить структурам, близьким до Віктора Медведчука, кума Путіна і одного з лідерів проросійської партії в Україні. Там же розміщено офіс ОПЗЖ, зазначають Патріоти України.

За даними джерел Цензор.НЕТ, пише головний редактор видання Юрій Бутусов, операція проходила в приміщеннях детективного й охоронного агентства "Шторм", яке опікується безпекою самого Медведчука і структур "Опозиційної платформи - "За життя", затримано одного із засновників компанії Костянтина Іванова. Іванов - один із особистих охоронців Медведчука.

"Йому пред'явлено підозру в стеженні і незаконному зборі інформації, порушення недоторканності приватного життя. Під час обшуку було вилучено шпигунську електронну техніку, яка використовувалася для збору інформації", - повідомляє журналіст.

За його словами, вперше офіс Медведчука обшукала СБУ, вперше пред'явлено підозру наближеному кума Путіна. "Це чудова антиросійська демонстрація, проведена СБУ напередодні "нормандського" саміту. Сподіваюся, розслідування проходитиме успішно, і "зачистка" структур Медведчука буде продовжена, а підозри не розсиплються в суді", - резюмує Бутусов.

Джерело: Цензор.НЕТ

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...