Зеленський передав королю Бельгії уламок збитого в Україні російського Су-25

Президент Володимир Зеленський в четвер був на аудієнції в короля Бельгії Філіпа І. Про це повідомила пресслужба бельгійського королівського палацу у Facebook. Разом із Зеленським на аудієнції був присутній і прем’єр-міністр Бельгії Александер Де Кроо.

"Президент Володимир Зеленський передав уламок російського літака Су-25, який був збитий в Україні. Українські пілоти написали на ньому слова "Разом ми переможемо", – додали в королівському палаці Бельгії.

Напередодні, нагадаємо, президент України відвідав Букінгемський палац, де мав аудієнцію з британським королем Чарльзом III.


Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Цифри лише ростуть: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні

неділя, 28 квітень 2024, 11:44

Британія оцінює, що Росія втратила у війні в Україні вбитими та пораненими приблизно 450 000 військових, без урахування військових компаній. Таку оцінку дав міністр у справах збройних сил Лео Докетрі, чию цитату наводить британський портал UK Defence J...