Зеленський платить податки за нерухомість у Криму, що означає визнання окупації, - політолог (відео)

Реєстрація нерухомості в БТІ окупованого Криму передбачає відповідно визнання Російської Федерації, адже всі комунальні органи там зараз - російські.

Пентхаус навряд чи придбали за півціни? Фото: Рейтерс.

Нерухомість в окупованому Криму, якою володіє дружина Володимира Зеленського, автоматично означає визнання новообраним президентом України окупації півострова Російською Федерацією. Про це заявив у ток-шоу "Прямий ефір" політолог В'ячеслав Чорновіл, передають Патріоти України.

"Пункт перший. Там дійсно проблема з несплатою податків виглядає. Я пригадую Буряків – вони нікому не знижували ціни. І очевидно, що… Я у Верховній Раді разом з ними сидів. Нікому вони ніяких подачок ніколи не робили – вони за кожну копійку боролися. Тому насправді, очевидно, був "чорний нал", який ніде не проходив, а проходив по офшорам, по всьому іншому, офшорні розрахунки.

Момент гірший – що мені не подобається. Пункт перший. Чисто психологічно. Чоловіче, ти все життя розказував, які всі погані, тому що таке роблять, а зараз така образа скрізь, особливо у прихильників, а не в самого Зеленського, бо він взагалі мовчить, а у всіх прихильників: а як ви посміли нашого зачепити, бо він ще у владі не був? А от так. Тому що ти те ж саме робиш. Ти нічим не відрізняєшся від інших.

А тепер – останнє. Статус цієї нерухомості, cплата податків і все інше – на території, яка визнана формально Росією своєю, де є БТІ російські, і реєстрація в цьому БТІ передбачає відповідно визнання Російської Федерації, де є всі комунальні органи російські, які визнають і є з ними співпраця. Ми маємо про це принаймні дізнатися – яким чином сплачувалися відповідні податки, комунальні, як вона зареєстрована, її статус і тому подібне. Щоб не виринали такі речі, як вже виринули тоді... з Коровченком", - заявив Чорновіл.

Джерело: Прямий

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...