Зеленський почастував американських журналістів салом у кухні своїх батьків (фото)

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з журналістами каналу CBS News у неформальній обстановці – за сніданком у квартирі своїх батьків, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє телеканал, журналістку Холлі Вільямс пригощали салом на житньому хлібі, сашимі з лосося, домашнім печивом і бренді – «з президентом Володимиром Зеленським і його літніми батьками на крихітній радянській кухні». На фото зі сніданку можна бачити і главу ОП Андрія Єрмака.

Журналісти запитали Зеленського, чому американців має хвилювати конфлікт в його країні, в тисячах миль від кордонів США. Президент відповів, що "завтра це може прийти до їхніх осель". Як наголошується в матеріалі, Зеленський дорослішав у радянську епоху, в російськомовній родині. Частина його ранніх років пройшла в монгольському місті Ерденет, куди відправили на роботу його батька, викладача.

Як і багато українців, Зеленський переконаний, що Путін має неоімперські амбіції, і хоче домогтися контролю Россі над її сусідами. "Вони не хочуть відпускати нас", - заявив він журналістам.

В ході сніданку Зеленський розповів, що його батьки завжди переживали за нього з моменту його обрання на посаду президента. Батьки Зеленського зізналися журналісту, що хотіли б для нього кар'єри гумориста, а не політика.

Напередодні Зеленський дав інтерв'ю журналістам Agence France-Presse, Reuters і Associated Press. Зокрема, висловив думку, що Росія не зацікавлена в повномасштабній війні проти України, оскільки українці «підуть до кінця».

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...