Зеленський поділився подробицями нової телефонної розмови з Байденом

Президент України Володимир Зеленський розповів, про що розмовляв зі своїм американським колегою Джозефом Байденом. Про це Зеленський повідомив у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Поспілкувався з президентом США Джо Байденом. Обговорили додаткові санкції, ситуацію на полі бою та важливість збереження експорту агропродукції морем", - зазначив він.

Президенти скоординували зусилля перед спільними міжнародними заходами. Зеленський наголосив, що міжнародна спільнота має дати "спільну рішучу відповідь на нахабні спроби анексії українських територій".

Глава держави подякував США за сталу оборонну й фінансову підтримку. "Мені приємно було почути слова президента Байдена про те, що наші військові надихають увесь світ, наш народ надихає весь світ. І це дійсно так: наша перемога в цій війні покаже, як багато Україна може дати глобальній міцності свободи, глобальній міцності демократії", - вважає президент України.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...