Зеленський пояснив, чому Росії вигідно, щоб Україна була в НАТО, та висміяв Путіна через бункери

Президент Володимир Зеленський наголосив, що Росії має бути вигідно, щоб Україна була в НАТО, адже це оборонний союз, який ніколи не нападає на своїх сусідів. Про це він сказав 28 червня під час свого виступу у Верховній Раді, передають Патріоти України.

Зеленський наголосив, що українців не повинно хвилювати майбутнє Росії після поразки у жорстокій війні проти України. Наша держава повинна подбати про власну безпеку.

"Як повноправний член НАТО Україна гарантуватиме, що в нашому регіоні пануватиме мир та свобода. І для Росії зараз було би правильно просити, щоб Україну прийняли в НАТО, бо члени НАТО обороняються, не знищують", - наголосив президент.

Український лідер зазначив, що НАТО ніколи не нападає на своїх сусідів, навідмінно від Росії, а лише обороняє своїх членів від агресії.

"Росія як ніхто зацікавлена в безпеці на своїх міжнародно визнаних кордонах, а, отже, і Росія теж зацікавлена в Україні в НАТО. Цього може бути комусь не видно лише з московських чи валдайських бункерів, весь світ це бачить", - сказав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...