Зеленський пояснив, чому за його президенства ЗСУ не звільнили ні метра української землі на Донбасі

Президент Володимир Зеленський заявив, що не можна силою відбивати окуповані території Донбасу, оскільки загине багато українських військових. Про це Верховний головнокомандувач сказав на прес-марафоні, зазначають Патріоти України.

За його словами, ймовірність ескалації конфлікту на Донбасі є, проте ті політичні сили, які говорять про необхідність наступу на російських найманців, «не думають про нашу армію».

“Кудись йти ми зараз не будемо. Я вважаю, що люди – перш за все. Ми не можемо позбутися всієї нашої армії. Вона потужна, вона понесе за собою більше, ніж … але … це сьогодні неможливо. Я вважаю, що сьогодні це неправильно”, – наголосив президент.

Також Зеленський повідомив, що в 2022 році контрактникам збільшать зарплату, щоб не втратити людей в армії та їхню мотивацію.

  • Напередодні Міністерство закордонних справ РФ заявило, що Збройні Сили України ведуть наступальні дії в деяких районах Донбасу. В Україні прокоментували таку заяву.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...