Зеленський похвалився відпочинком у Буковелі, а ще і "своїми" дорогами

Володимир Зеленський 4 січня приїхав відпочити у Буковель, де поселився в один готель з Коломойським. При тому президент наголосив, що подолав усю відстань від Києва автошляхами, котрих в Україні, виявляється, багато рівних, сучасних, освітлених і дуже приємних, зазначають Патріоти України.

"Яка прекрасна наша Україна! Укотре в цьому переконався, подорожуючи з Києва до Буковелю для короткого зимового відпочинку,
– написав Зеленський.

Політик додав, що, здолавши 3 січня понад 700 кілометрів трас у 5 областях, він побачив результат "Великого будівництва".

"Але не всі дороги в ідеальному стані. Ще не все зроблено. Подекуди трапляються ділянки, які наче відносять нас у минуле", – зауважив глава держави. Зеленському соромно за такі ділянки. Однак він пообіцяв, що в Україні з часом відремонтують усі дороги."

Президент відзначив трасу М-06 Київ – Чоп. "Найбільш критичні ділянки на ній плануємо оновлювати в наступні роки", – заявив він. З пріоритетів – реконструкція об'їзду Житомира, яку розпочнуть вже у 2022 році.

Зеленський похвалив і вже відремонтовані ділянки. Зокрема, ту, яка починається після з'їзду з дороги Київ – Чоп у напрямку Тернополя (біля Дубна). "Із 329 кілометрів маршруту Дубно – Буковель нам залишилось оновити 20 кілометрів, – уточнив політик. Це чотири окремі ділянки, які розпочнуть ремонтувати цієї весни й завершать у 2022 році.

Також у планах закінчити під'їзд до Рогатина, який перебуває в жахливому стані.

Президент підсумував, що завдяки оновленим дорогам подорожі Україною стають безпечнішими та зручнішими.

На початку 2021 року Зеленський також був у Буковелі

  • У січні 2021 року Зеленський відпочивав у Буковелі. Його візит в Івано-Франківську область розпочався ще 27 грудня 2020 року. Тоді президент повідомив, що там планує зустріти Новий рік.
  • У мережі 8 січня з'явилися світлини, як він катається на лижах та фотографується з усіма охочими.

Зверніть увагу – привітання Зеленського з Новим роком: дивіться відео

Уривок з допису Володимира Зеленського:

Яка прекрасна наша Україна! Укотре в цьому переконався, подорожуючи з Києва до Буковелю для короткого зимового відпочинку. Безкраї степи, пагорби в тумані, дим із димарів придорожніх будинків… Аж ось на горизонті видніються рідні Карпати.
Як приємно подорожувати Україною, у якій сьогодні багато рівних, сучасних, освітлених доріг.
Здолавши вчора понад 700 км трас у п’яти областях, можу з упевненістю сказати, що бачу результат «Великого будівництва». Це один із проявів турботи й поваги держави до своїх громадян – українці гідні їздити хорошими дорогами, не нервувати, а насолоджуватися красою рідної країни.
Так, ще не всі дороги в ідеальному стані. Ще не все зроблено. Подекуди трапляються ділянки, які наче відносять нас у минуле – минуле поганих доріг і роздратованих водіїв. За такі ділянки справді соромно. Але точно можу сказати, що ми не зупинимося, допоки не відремонтуємо всі дороги в Україні.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...