Зеленський порівняв РФ з ненажерливим алігатором

Президент України Володимир Зеленський заявив, Росія не хоче перемовин, та порівняв РФ з ненажерливим алігатором. Про це він заявив під час звернення до учасників Стратегічного форуму у м. Блед (Словенія), передають Патріоти України.

Президент наголосив, що Україна хоче повернути свої території. Він додав, що процес цього повернення може бути різним. "Але будь-які перемовини потрібно, щоб обидві сторони хотіли. Це ще одна публічна брехня російської влади, вони не готові до перемовин, вони цього не хочуть. У їх розумінні перемовини - це ультиматум, в якому ми повинні визнати, що Донбас і Крим - це російські території", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що росіяни в публічній сфері вже говорять про те, що Україна нібито має визнати і тимчасово окуповані території півдня України російськими територіями після того, як там проведуть "референдуми".

"Це просто алігатор з таким ненажерливим відчуттям всього чужого... Як би ви з ними не говорили, але на сьогодні вони все одно через півроку прийдуть за іншою нашою територією. Я хочу, щоб усі разом з нами це усвідомлювали", - додав Зеленський.

Водночас, глава держави додав, що необхідно також усвідомлювати, що насправді Росія не настільки могутня та потужна. "Цю легенду про велику державність потрібно забути. І ми це на полі бою показуємо", - підкреслив він.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...