Зеленський "послав" пропагандистку Кремля Скабєєву в прямому ефірі (відео)

У слухавці було чутно характерний для президента України голос з хрипотою, але з непритаманним йому московським "аканням".

Володимир Зеленський поспілкувався з топ-пропагандисткою Кремля Ольгою Скабєєвою по телефону. Все сталося в ефірі програми "60 минут", в якій постійно чорнять Україну, передають Патріоти України.

Другий ведучий пропагандистського шоу і чоловік Скабєєвої Євген Попов сказав, що вони взяли "довідник з телефонами всіх президентів України", промотали Ющенка і Януковича. У цьому місці Попов недоречно пожартував, сказавши, що у Януковича виявився код +7 (код РФ).

Скабєєва на гучному зв'язку зателефонувала нібито Зеленському. Вона вибачилася за те, що турбує його. У слухавці було чутно характерний для президента України голос з хрипотою, але з непритаманним йому московським "аканням".

З першої фрази стало зрозуміло, що на другому кінці лінії не Володимир Зеленський, а людина, що імітує його голос не дуже достовірно. "Зеленський" сказав, що завжди переривається для дзвінка, мовляв, раптом що сталося. Але оскільки у них нічого не сталося "ні з вашими близькими, ні рідними", то він продовжить розмову з колегами. Таким чином, "президент" м'яко послав пропагандистку, кинувши слухавку.

Скабєєва сказала, що ось такий у них відбувся "нормандський формат". При цьому пропагандистка назвала Зеленського страшно делікатною і тактовною людиною. "Володимире Олександровичу, це не розіграш, дзвонила дійсно я, і ми дуже хочемо записати з вами інтерв'ю", - сказала Скабєєва, понадіявшись на нормалізацію російсько-українських відносин.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...