"Зеленский поставил задачу меня посадить": Кива у вушанці СРСР в ефірі програми Скабєєвої скаржився на Україну

Депутат Верховної Ради від проросійської партії "ОПЗЖ" Ілля Кива знову відзначився. Він в шапці з червоною радянською зіркою взяв участь в пропагандистському ток-шоу РФ "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1". Програма транслювалася на YouTube 25 червня, передають Патріоти України.

У російському ток-шоу Кива запевняв, що особисто президент України Володимир Зеленський нібито "поставив задачу" до Дня незалежності посадити його до в'язниці. Як він сказав, посадять його за статтею про заборону пропаганди комуністичної і нацистської символіки, яка передбачає тюремне ув'язнення від 5 до 10 років. Кива назвав себе "лідером антифашистського руху" і "ключовим гравцем опозиції", а також запевняв, що саме за це його нібито хочуть запроторити до в'язниці. При цьому він визнав, що порушив українське законодавство демонстрацією символіки СРСР.

"Экспертиза пройдена. Действительно, звезда Красной армии. Они рассматривают это как пропаганду. Суд примет решение, и Киву закроют в тюрьму", - сказав представник ОПЗЖ.

Потураючи російській пропаганді, Кива назвав Україну "фашистською", заявивши, що її вулицями нібито розгулюють "зігуючі натовпи". Депутат визнав, що багато українців будуть аплодувати, якщо він опиниться у в'язниці. Цих людей він назвав "хворими". Крім того, Кива пообіцяв заявитися в шапці з червоною зіркою прямо в суд, якщо його будуть судити.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...