Зеленський повідомив про рішення Пентагону щодо другої частини допомоги Україні на 150 млн доларів

Президент Володимир Зеленський оголосив про те, що Пентагон затвердив другу частину безпекової допомоги Україні. На допомогу Україні американський оборонний департамент передбачив 150 млн доларів. Про це йдеться на сторінці глави держави у Twitter, передають Патріоти України.

Зеленський заявив, що це надзвичайно важливий внесок у зміцнення обороноспроможності армії України. "Важливі новини від наших американських партнерів. Пентагон затвердив другу частину безпекової допомоги Україні у 2021 році на 150 млн доларів. Вдячний Білому дому за надзвичайно важливий внесок у зміцнення обороноспроможності армії України та збереження життів наших вояків", - наголосив президент.

Нагадаємо, на початку червня в Києві перебувала делегація американських сенаторів. Під час цього візиту Україна передала США запит про нову військову допомогу.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...