"Вдячний усім причетним": Зеленський повідомив про важливі досягнення ЗСУ у Курській області

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський доповів президентові Володимиру Зеленському про ситуацію на всіх основних напрямках фронту, зокрема в Торецькому та Покровському, а також про хід операції в Курській області. Про це йде мова у офіційному Телеграм- каналі президента, передають Патріоти України.

Зеленський у своєму Телеграм-каналі зазначив, що в ранковій доповіді Сирський окреслив обстановку на всіх ключових фронтах, включаючи Торецький та Покровський напрямки, і звітував про розвиток подій у Курській області. Президент підкреслив важливість не забувати про східний фронт і доручив підсилити напрямок з пакетів, що постачаються партнерами.

Володимир Зеленський також зазначив, що українські війська просуваються в Курській області на 1-2 км на різних ділянках фронту з початку доби. "Від одного до двох кілометрів на різних ділянках від початку доби. І ще понад 100 полонених російських військових за цей же період. Я вдячний усім причетним. Це пришвидшить повернення додому наших хлопців і дівчат", - сказав президент.

Олександр Сирський додав, що угруповання Сил оборони продовжують наступальну операцію в Курській області, зокрема в населеному пункті Суджа, де завершено пошук і знищення противника.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...