"Я вам дуже заздрю": Зеленський представив нового главу Івано-Франківської області

Президент України Володимир Зеленський представив нового главу Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля, повідомляють Патріоти України.

"Хочу вам представити нову людину. Дуже потужний менеджер. І я вам особисто дуже заздрю. Івано-Франківщині заздрю. Вибирати губернаторів дуже важко, тому що або немає кадрів, або немає грошей на хороші кадри", – сказав Зеленський під час робочої поїздки до Івано-Франківська.

"Тому людей, які є, як ми, не хочу говорити про патріотизм, але людей, які хочуть зробити щось хороше для України, за той недовгий термін, таких політичних волонтерів, дійсно не так багато. І це один із таких людей", – додав він.

Денис Шмигаль народився у 1975 році, львів'янин. У січні 2018 року став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго"). До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, був заступником начальника ГУ Міндоходів у Львівській області.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...