Справжній друг України йде: Зеленський прокоментував відставку Джонсона

Президент Володимир Зеленський впевнений, що політика Великої Британії щодо України після відставки прем'єр-міністра Бориса Джонсона не зміниться. Про це він заявив в інтерв’ю CNN, передають Патріоти України.

Зеленський назвав Джонсона "справжнім другом України", додавши, що він упевнений, що політика Великої Британії щодо України найближчим часом не зміниться, попри відставку прем'єра.

Сьогодні, 7 липня, Джонсон оголосив про відставку з посади британського прем’єра. Джонсон також заявив, що залишатиметься на посаді прем’єра, доки не буде обраний новий лідер Консервативної партії і керівник уряду.

Як повідомляє BBC, вибори керівництва Консервативної партії відбудуться цього літа, а новий прем’єр-міністр має вступити на посаду у жовтні. Джонсон був першим лідером країни G7, який відвідав Україну після початку повномасштабного вторгнення Росії. За цей час він вже двічі відвідав Київ.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...